FR  |  NL

Elektronica

Automobielelektronica en diagnose-apparatuur

De ontwikkeling in de automobielelektronica heeft de laatste jaren niet stil gestaan.
Het is dan ook een uitdaging voor elke technieker om steevast op de hoogte te blijven van elke nieuwe ontwikkeling in het vakgebied.

Elke moderne wagen is tegenwoordig voorzien van een waaier aan elektronica. Uiteraard komt dit de werking van uw wagen alleen maar ten goede, maar het vergt toch heel wat meer aandacht.
Zo krijgt de moderne automobilist wel eens te maken met brandende controlelampjes en andere meldingen op het dashboard, terwijl het onderhoudsboekje hierover weinig informatie biedt.

Op dat moment is het van groot belang te maken te hebben met een garagist met ervaring en expertise, zodat elk probleem in no-time opgelost kan worden.

Snel en effectief repareren begint met de juiste diagnose

Om snel de juiste diagnose te kunnen stellen beschikken wij over de meest moderne apparatuur. 

We beschikken over de originele diagnose-apparatuur voor Volkswagen, Audi en BMW en ook voor de andere merken maken we gebruik van hoogstaande, universele technologie van o.a. Bosch, Brainbee, Autodiagnost en GMTO. 
Met deze apparatuur kunnen we de foutgeheugens van regel- en stuurapparaten in uw wagen uitlezen om zo tot de juiste oorsprong van het defect te komen.